Лечење хроничног умора и „burn out“ синдрома у хомеопатији

Све већа оптерећеност „модерним“ начином живота може да остави озбиљне, а некада и трајне последице. Константна исцрпљеност и истрошеност, осећај беспомоћности и заробљености, учестале главобоље и болови, поремећени апетит, сан и имунитет, може да отежа, па чак и потпуно онемогући обављање свакодневних задатака.

Велики број људи пати од ових проблема, али се труде да то на неки начин санирају. Витамини, минерали, разни суплементи најчешће не могу да реше проблем, а коришћење различитих стимуланаса ће постојећи проблем додатно погоршати. За решавање оваквих симптома потребан је одмор и опоравак, а то многи себи не могу да приуште.

Класична медицина препоручује рекреацију, релаксацију, здравију исхрану…дакле, пут до опоравка може да буде дуг, потребно је много стрпљења и упорности.

Шта хомеопатија може да понуди?

„Burn out” синдром је функционални поремећај, а хомеопатском терапијом такви поремећаји могу у потпуности да се излече. Сви симптоми нестају, а имуни и остали системи се враћају на свој оптимум много брже.

Енергија и расположење се такође враћају, симултано са нестанком постојећих симптома. Повећава се и отпорност на стрес, што значајно доприноси превенцији поновног настанка овог, али и других поремећаја.

Уз хомеопатску терапију, препоручујем и обавезан рад на промени лоших животних навика, како би се процес излечења још више убрзао.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *